MURAD – Smuk og sund hud

Murad giver dig det bedste potentiale for en smuk hud. Murad er grundlagt af hudlæge og farmaceut Dr. Howard Murad der igennem sin unikke videnskab om vand, giver dig en sund hud. Dr. Murad skaber fortsat innovative, effektive teknologier og formuleringer så produkterne og din hud bare bliver bedre og bedre.
Howard Murad M.D, FAAD er anerkendt i hele verden som en visionær ener indenfor videnskabelig innovation. I 1989 grundlagde han Murad for at dele sine hudpleje formuleringer, som var blandt de første til at opnå synlige resultater på linjer og rynker uden kirurgi.

Eat your water - Ved at indtage en balanceret diæt centreret om næringsholdig og vandfyldte frugter og grøntsager som hjælper cellerne med at holde på fugten.
Be kind to your mind - Ved at takle en stresset moderne livsstil med opmærksomhed på egne følelser og modstandskraft som kan hjælpe cellerne med at holde sig sunde og fugtmættede.
Awaken your body - Ved at deltage i fysiske aktiviteter som bringer dig glæde og opbygger muskler som holder optimalt på fugten i cellerne.
Nourish your skin - Ved at anvende effektive hudplejeprodukter som styrker og beskytter huden.
Den ydre beskyttelse for hver celle i din krop.

Fra doktorens kontor til din dør
Murads produkt grupper er beregnet til alle hudtyper og kan skræddersyes til det ønskede resultat uanset alder, hudtype eller miljø.

Resurgence – Take time off
Med de prisvindende Retinol Youth Renewal produkter er Murad pioner inden for dette høj effektive system til at booste fasthed og elasticitet. Et revolutionerende hudpleje system som henvender sig specifikt til de behov en hud med tegn på alders relateret tab af collagen har. Dr. Murad er banebrydende med et aktuelt system for avanceret ældning som fornyer elasticitet og opbygger fasthed.
Bekymring
Tab af fasthed
Dybe linjer og rynker
Ingredienser
Retinol Tri-Active Tecnology
Avancerede peptider

Hydration – Just add Water
Ungdoms boostende sammensætning hjælper med at opstramme og fugte for at bekæmpe aldrings tegn på huden. En kollektion af fugtgivende produkter udviklet til at forbedre hudens fugtniveau og barriere.
Bekymring
Dehydreret hud
Fine linjer og rynker
Ingredienser
Hyaluronsyrer
Kollagen aminosyre
Glykol- og mælkesyre

Environmental Shield – Never a dull moment
Neutraliser skader fra miljøet, reparer og beskytter din huds fremtid med denne effektive serie til hud som viser tegn på miljø og sol skader. En avanceret hudpleje serie designet til at hjælpe med at beskytte og reparere miljøskadet hud. Bredspektret solbeskyttelse hjælper med at beskytte huden samtidig med at en aktiv formel med næste-generations c-vitaminer og nøgle ingredienser hjælper med at genopbygge skader fra solen.
Bekymring
Pigmentforandringer
Ujævn hudtone
Ingredienser
C-vitamin
Glykolsyre

Blemish Control – Clear skin forecast
Prisvindende produkter som indeholder en mild men effektiv sammensætning til at gøre huden fri for urenheder. Dermatologisk udviklet til at behandle og forebygge urenheder, fedtet hud og tilstoppede porer.
Bekymring
Urenheder
Fedtet og skinnende hud
Ingredienser
Salicylsyre
Beroligende ingredienser

Tagged med: Murad
Del:

Nyere blogposts