Caudalie Premier Cru Relancering og Nyhed

NY Premier Cru - The Serum

Tilfører energi, Booster effekten, Dybe rynker, mørke pletter, øget fasthed.

Hvordan skal det bruges?

Premier Cru The Serum er første trin i din skønhedspleje. Giver huden et energi-boost, så den er klar til at få det fulde udbytte af de andre anti-aging-ingredienser.

Anvendes morgen og aften i ansigtet, på halsen og på brystet inden brug af fugtighedscreme.

Premier Cru’s signaturduft:

Rosenblade, som har ligget og trukket på egetræstønder

Velegnet til følsom hud

Premier Cru - The Cream

Dybe rynker, mørke pletter, øget fasthed, fugt, Til alle hudtyper

Cremen smelter nærmest ind i huden og efterlader den fløjlsblød. Huden får tilført maksimal fugt og bliver derved både genopbygget og får fornyet densitet. Rynker udglattes, og huden fremstår fastere og med mere tydelige ansigtskonturer. Hudens farve fremstår strålende og ensartet.

Hvordan skal det bruges?

Anvendes morgen og aften i ansigtet, på halsen og på brystet.

 Premier Cru - The Rich Cream

Dybe rynker, mørke pletter, fasthed, næring, Tør hud

The Rich Cream indeholder de samme aktive hovedingredienser som The Cream, nemlig de tre voksblomster jojoba, mimose og solsikke, som tilfører huden næring. Da huden får tilført rigelig næring, kan det tydeligt ses, at den bliver både genopbygget og udfyldt på ny. Rynker udglattes, huden fremstår mere fast og med mere tydelige ansigtskonturer. 

Hvordan skal det bruges?

Anvendes morgen og aften i ansigtet, på halsen og på brystet

Premier Cru - The Eye Cream

Dybe rynker, mørke rende, hævelser

Denne luksuriøse creme har enestående anti-aging-egenskaber, der straks plejer området omkring øjnene. Huden tilføres den rette mængde fugt, så den fremstår glattere og mere fast. Mørke rende og hævelser forsvinder, og huden omkring øjnene fremstår lysere og med et mere ungdommeligt udseende. Er også ideel til området omkring læberne. Silkeblød og lækker creme med en ny mat finish.

Hvordan skal det bruges?

Påfør et enkelt tryk med pumpen om morgenen og om aftenen i området omkring øjnene. Ved at duppe cremen forsigtigt ind i huden opnås en mikro-dræning-effekt, der yderligere mindsker hævelser og synligheden af mørke rende.

 Premier Cru - The Precious Oil

Dybe rynker, mørke pletter, øget fasthed, pleje og glød

En specialfremstillet olie. Denne olie er både luksuriøs og effektiv. Olien smelter nærmest ind i huden og har specialfremstillede anti-aging-egenskaber.

Hvordan skal det bruges?

Påføres morgen og aften i ansigtet, på halsen og på brystet.

Anvendes efter brug af serum. (Anvend altid The Serum først. Serummet genopretter din huds normale celleenergi-metabolisme og gør den klar til at tage imod den efterfølgende pleje). Anvend olien alene eller kom et par dråber af den i din creme. Huden føles efterfølgende velplejet og får en fin glød. Fokusér især på de tørre områder, så de får ekstra meget næring. Du kan også anvende olien om natten, hvilket fremmer genombygningen af huden, der netop foregår om natten.

Undgå området omkring øjnene.

Kontakt os her

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.