Caudalie VineActiv

NYHED Caudalie Vine(Activ)

En ny serie baseret på banebrydende innovativ videnskab

En ny serie baseret på banebrydende innovativ videnskab  

Caudalie præsenterer en ny hudpleje-serie, som har fokus på den moderne kvinde der hver dag balancerer en travl og stresset hverdag med karriere, familie, sport og sociale arrangementer. Din hud påvirkes af din livsstil – sørg for at den ikke kommer til at se trist og træt ud med den nye serie fra Caudalie – Vine(Activ). 

Den nye anti-rynke serie, giver en sund glød og afhjælper de synlige tegn på aldring med deres nye patent ”the anti cell burn-out complex” – et kompleks der indeholder Vintamin E, Vitamin C, Picea ekstrakt og Polyphenol.

Vine(Activ) -  STOPS TIME. ACTIVATES YOUTH.

GLOW ACTIVATING ANTI-WRINKLE SERUM

Dette koncentrerede serum, er fyldt med antioxiderende polyfenoler og beskytter huden mod nedbrydende faktorer (forurening, stress, etc.) på daglig basis. Mindsker synligheden af rynker og medvirker til, at huden får en sund glød. Serummet har en let konsistens og optages hurtigt af huden - uden at klistre.  Anvendes morgen og aften, på hals og décolleté inden brug af fugtighedscreme - tilstopper ikke porerne. 

3-IN-1 MOISTURIZER

  Denne 3-in-1 moisturizer er den ultimative anti-rynke creme, der samtidigt giver huden en sund glød. Denne fugtighedscreme har en let konsistens og er storby-hudens enestående allierede. Cremen er udviklet, så den mindsker hudens optag af forurenede partikler. Cremen har en silkeblød konsistens og passer til alle hudtyper. Anvendes morgen og aften, på hals og décolleté efter brug af serum - tilstopper ikke porerne. 

ENERGIZING AND SMOOTHING EYE CREAMEN

skøn cocktail til øjnene. Denne nænsomme og lækre creme mindsker synligheden af mørke rande og udglatter huden omkring øjnene og læberne. Virker opkvikkende på huden og giver et friskt udseende. Takket være cremens lette konsistens optages cremen hurtigt i huden.Anvendes morgen og aften på huden omkring øjnene, læberne og på smilerynker omkring munden. Anvendes igen, lige inden du skal ud, for at opnå et friskt udseende!

OVERNIGHT DETOX OIL

Denne tørolie er med til at genopbygge den trætte hud i løbet af natten. Huden bliver detoxet, og hudtonen bliver opfrisket. Produktet indeholder fem essentielle olier og tre planteolier, der bidrager til at stimulere cellefornyelsen, og eliminerer samtidig giftstofferne i huden. De frie radikaler i hudens celler elimineres i løbet af natten, som er det tidspunkt på døgnet, hvor hudcellerne primært bliver for nyet. Anvend 6 dråber om aftenen, enten for sig selv eller inden brug af fugtighedscreme. Undgå området omkring øjnene - klistrer ikke. 

Kontakt os her

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.