Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF 50

City Skin® Age Defense Broad Spectrum SPF 50 I PA++++

City Skin® Age Defense Broad Spectrum SPF 50 I PA++++ indgår i Murads Environmental Shield® -serie.

Denne revolutionerende, ultralette 100% mineral solcreme beskytter huden mod de 5 største årsager til skader og aldring:

  1. UVA
  2. UVB
  3. Forurening
  4. Blåt lys fra enheder
  5. Infrarød stråling

Huden udsættes dagligt for skader, ikke bare fra solen og forurening, men også elektroniske enheder. Denne lette, mineral baseret creme med SPF 50, passer til alle hudtyper og beskytter huden mod alle disse faktorer. Huden efterlades med en fin glød og gør produktet perfekt under makeup. Farven i cremen korrigerer små farveforskelle og tilfører huden glød og udstråling. C-vitamin hjælper med at lysne huden og bekæmpe pigmentforandringer.

Den beskyttende formel:

BLÅT LYS

Lutein er en potent antioxidant der har vist sig at beskytte huden mod den type stråling der kommer fra elektroniske enheder, disse stråler har vist sig at være mere skadelige end UV-stråling.

FORURENING Polymer Matrix en forhindre skader fra forurening i at trænge ind i huden. Fungere som et ”ekstra hudlag”.

INFRARØD STRÅLING Jern Oxid har vist sig at beskytte mod infrarød stråling. Dette giver formel sin ferskenfarve og hjælper med at korrigere farveforskelle og lysne huden.

UVA / UVB Zinkoxid og Titanium Oxide beskytter mod UVA & UVB stråler uden kemikalier.

Produktet er egnet til sart hud og formlen er duftfri.

Connected Beauty

Murads visionære indstilling til hudpleje er baseret på den simple sandhed, at man selv kan vælge at leve et ungdommeligt liv. Vi mener, at ungdommelighed er en afspejling af, hvordan du har det, hvordan du ser ud, og hvordan du lever. Alle aspekter af dit liv er nemlig indbyrdes forbundet, akkurat ligesom hver eneste celle i din krop er det. Det er derfor, at vi hos Murad altid arbejder på at aktivere ungdommelighed ved at øge fugtindholdet på celleniveau.

Murad—a connected life is a beautiful life.

OPLYSNINGER OM MURAD, INC.

Murad er grundlagt I 1989 og er en nyskabende klinisk hudplejeserie, hvis primære fokus har været genopbygge hudens ungdommelighed, ved at tilføre huden fugt på celleniveau. Murad har 19 unikke patenter og 30 års erfaring inden for research og kliniske forsøg, og firmaet mener, at ethvert aspekt af folks sundhed er forbundet med hver eneste celle i kroppen. Murad tilbyder en lang række sofistikerede, højaktive produkter både til hjemmebrug og til spa, hvilket betyder, at millioner af mennesker hver dag har mulighed for at få et bedre liv og føle sig bedre tilpas.

City Skin®Age Defense Broad Spectrum SPF 50 I PA++++, 50ml

Kontakt os her

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.