Murad City Skin

City Skin® Overnight Detox Moisturizer

City Skin® Overnight Detox Moisturizer indgår i Murads Environmental Shield® -serie. Formlerne i denne serie udnytter C-vitaminets antioxiderende egenskaber til at bekæmpe synligheden af miljøbetinget ældning

En daglig dosis forurening og blåt lys fra elektronisk udstyr kan accelerere synligheden af ældningstegn. Murads City Skin® Overnight Detox Moisturizer er en banebrydende fugtighedscreme, der i løbet af natten afgifter huden for alle de forurenende stoffer, som huden udsættes for i løbet af dagen. Formelen indeholder supereffektive antioxidanter udvundet af stamceller fra kransburre-planter, der neutraliserer forurenende stoffer og styrker hudens forsvarsevne, mens du sover. Den nye generation C-vitamin lysner og udjævner hudens farve, mens nærende plante ekstrakter udfylder huden, så synligheden af fine linjer og rynker reduceres. Denne lette creme optages hurtigt, når den masséres ind i huden. Huden tilføres fugt, uden at føles fedtet eller olieret.

City Skin® Overnight Detox Moisturizer indgår i Murads Environmental Shield® -serie. Formlerne i denne serie udnytter C-vitaminets antioxiderende egenskaber til at bekæmpe synligheden af miljøbetinget ældning.

Hovedingredienser:

Stamceller fra kransburre-planter har i laboratorieforsøg vist sig at producere effektive antioxidanter, når planten udsættes for stressende miljøbetingende faktorer såsom smog og røg. Murad har udvundet disse antioxidanter og tilført dem i City Skin Overnight-formlen. Antioxidanterne afgifter huden, idet de neutraliserer giftstofferne og optimerer hudens naturlige evne til at genopbygge og forsvare sig selv.

En plantebaseret blanding udvundet af solsikke, agurk og byg, der værner om hudens fugtbalance og modvirker forureningsbetinget dehydrering. Genetablerer hudens ungdommelige struktur og udglatter linjer og rynker.

En koncentreret form for C-vitamin, der bekæmper ældningstegnene ved at lysne huden, udjævne hudens farve og afhjælpe solskader

Connected Beauty

Murads visionære indstilling til hudpleje er baseret på den simple sandhed, at man selv kan vælge at leve et ungdommeligt liv. Vi mener, at ungdommelighed er en afspejling af, hvordan du har det, hvordan du ser ud, og hvordan du lever. Alle aspekter af dit liv er nemlig indbyrdes forbundet, akkurat ligesom hver eneste celle i din krop er det. Det er derfor, at vi hos Murad altid arbejder på at aktivere ungdommelighed ved at øge fugtindholdet på celleniveau.

Murad—a connected life is a beautiful life.

 

OPLYSNINGER OM MURAD, INC.

Murad er grundlagt I 1989 og er en nyskabende klinisk hudplejeserie, hvis primære fokus har været genopbygge hudens ungdommelighed, ved at tilføre huden fugt på celleniveau. Murad har 19 unikke patenter og 30 års erfaring inden for research og kliniske forsøg, og firmaet mener, at ethvert aspekt af folks sundhed er forbundet med hver eneste celle i kroppen. Murad tilbyder en lang række sofistikerede, højaktive produkter både til hjemmebrug og til spa, hvilket betyder, at millioner af mennesker hver dag har mulighed for at få et bedre liv og føle sig bedre tilpas.

 

City Skin® Overnight Detox Moisturizer, 50ml

Kontakt os her

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.