Murad Retinol Youth Renewal Serum, Eye Serum og Night Cream

Kæmp ikke mod ældning: Aktivér din ungdommelighed....

MURAD HAR FORFINET VIDENSKABEN BAG RETINOL

Baseret på den patenterede Retinol Tri-Active Technology, en revolutionerende formel

Afhjælper hurtigt synlige tegn på ældning, kombinet med Marine plante-kompleks er med til at løfte og udglatte huden og lysner samtidig mørke rander.

SOM SUPPLEMET TIL DEN POPULÆRE RETINOL YOUTH RENEWAL SERUM, KOMMER HER RETONOL BASERET EYE & NIGHT CREME

Retinol Tri-Active Technology fungerer på tre forskellige måder:

  1. Fast-Acting Retinoid: Bidrager til hurtige resultater, da det fremmer cellefornyelsen.

  2. Time-Released Retinol: Er indkapslet i en lipidbaseret kapsel, som langsomt smelter på huden. Tilfører huden vedvarende mængder af Retinol over tid.

  3. Retinol Booster: Øger effektiviteten, idet det er med til at fremme hudens modtagelighed over for Retinolens egenskaber.

 

Retinol Youth Renewal Eye Serum

Opnå en effektiv løsning på alle de primære tegn på ældning af huden i øjenområdet. Denne øjenserum indeholder Retinol Tri-Active Technology. Den effektive formel reducerer synligheden af rynker og smilerynker ved hjælp af det næringsholdige marine plant-kompleks, der løfter og udglatter huden samt lysner mørke rander. Opnå friskere øjne, der ser mere ungdommelige ud, allerede efter en uges brug.

Kliniske resultater

•93 % oplevede, at synligheden af fine linjer og rynker blev reduceret*

•87 % oplevede, at huden virkede fastere 

Ingredienser:

Retinol Tri-Active Technology - mindsker hurtigt synligheden af fine linjer og rynker. Udjævner hudfarven og øger hudens glød.

Den banebrydende teknologi med ekstrakt af swertia - er baseret på regenerativ medicin, øger hudens spændstighed og opbygger dermedhudens fasthed og elasticitet.

Marine plante-kompleks - er med til at løfte og udglatte huden og lysner samtidig mørke rander.

Retinol Youth Renewal Serum

Et nyt anti-aging serum, der hurtigt og effektivt reducerer ældningstegn uden bivirkninger. Takket være Murads patenterede Retinol Tri-Active Technology minimerer dette effektive serum nænsomt linjer og dybe rynker, udglatter huden, afhjælpe en ujævn hudfarve og fremmer hudens glød, så den fremstår mere levende og ungdommelig. I en undersøgelse oplevede 93% af brugerne en reduktion af linjer og rynker, og 98% af brugerne oplevede, at deres hud blev glattere efter blot to ugers brug.

Retinol Youth Renewal Night Cream

Cremen der forvandler din hud, mens du sover. Denne luksuriøse natcreme, der er baseret på Retinol Tri-Active Technology, mindsker synligheden af fine linjer og rynker og udglatter samtidig hudens struktur. Ekstrakt af røde alger, der har et højt peptid-indhold, er med til at opstramme huden og øge dens spændstighed, så der opnås et ungdommeligt udseende. Denne nærende formel absorberes hurtigt og får huden til at fremstå blød og med en flot udstråling.

Retinol Tri-Active Technology - mindsker hurtigt synligheden af fine linjer og rynker. Udjævner hudfarven og øger hudens glød.

Den banebrydende teknologi med ekstrakt af swertia - er baseret på regenerativ medicin, øger hudens spændstighed og opbygger dermed hudens fasthed og elasticitet.

Ekstrakt af røde alger - har et højt peptid-indhold, øger hudens fasthed og spændstighed og virker samtidig beroligende på huden.

Kontakt os her

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.