Vores Brands

Vores brandportefølge spænder bredt, og det er vi stolte af. Fra den spæde start i 2000 og til i dag - 19 år senere - er vores evne til i tråd med markedets udvikling og forbrugernes efterspørgsel at bringe de mest interessante og innovative brands til Danmark en del af vores DNA. Det betyder, at vi i dag repræsenterer nogle af de ypperste indenfor både økologiske, niche, parfume, cosmeceuticals og make-up brands.

N.C.P.

Alle parfumer fra N.C.P. er omhyggeligt formuleret i Paris for at sikre sofistikerede individuelle dufte, samtidig med at de perfekte miljø for duftlager opretholdes. De er valgt blandt alle olfaktive grupper for at dække hele spektret af dufte. Layering af duftstoffer kan lyde kompliceret, men det er enkelt. Det handler om balance og personlig præference.

Youngblood hos Spa Supply

Youngblood

Mineral Cosmetics

Pauline Youngblood Soli, en pioner i branchen, udviklede sine første produkter i medicinske omgivelser, henvendt specielt til patienter, der kom fra barske medicinske procedurer, såsom laserbehandlinger, operationer eller endda kræftbehandlinger.

Youngbloods produkter er lavet på mineraler, hvilket gør at produkterne både plejer og ikke virker tilstoppende på huden.

Nordic Superfood

By Myberg

NORDIC SUPERFOOD by Myrberg består af bær og grønne mix, kollagen og rå juice fra den vilde nordlige natur. Fri for sukker og andre unødvendige tilsætningsstoffer og fås i både pulver  - og flydende form

e.l.f. Cosmetics.

Hos e.l.f. Cosmetics, mener vi at skønhed findes i os alle. Vores linje af luksuriøs kosmetik indfanger flot hud med smukke farver og ingredienser af høj kvalitet. Vores produkter er designet til at lade din indre skønhed skinne igennem.

Vi tilbyder en komplet serie af makeup og professionelle værktøjer - alt sammen til en overkommelig pris.

Murad

Dr. Howard Murad er anerkendt som en af verdens førende autoriteter inden for forskning i hudens sundhed. Hans resultater har totalt ændret opfattelsen af, hvordan huden skal plejes på den sundeste måde. Hudplejeserien Murad er en favorit blandt danske kosmetologer og produkterne er kendt for deres synlige resultater.

RAZspa - Spa Supply

Razspa

BREV FRA RAZ

"Baseret på lægevidenskab der har fungeret i flere tusinde år, finder jeg de naturlige aktive ingredienser til mine produkter ‘Har det virket de sidste 2000 år, virker det stadig’. Sammen med de dygtigeste forskere, prøver vi stadig at få nye og bedre ingredienser, fra den fantastiske nordiske natur der omgiver os. Du finder mit arbejde i mine produkter, nænsomt rørt sammen for din nydelse."

Skønhedsekspert Raz.

Caudalie

Caudalie blander videnskab og natur med et pift af luksus og via samarbejde med den anerkendte professor Vercauteren, har det været det muligt for Caudalie at indgive væsentlige patenter – Polyphenol, Resveratrol og Vineferine.
Alle Caudalies produkter følger mærkets “Cosm-ethics”: Formlerne er fri for parabener, phenoxyethanol, mineralske olier, natrium lauret sulfat, kunstige farvestoffer og animalske ingredienser.

Ling New York

Ling fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med naturlige, og state-of-the-art ingredienser. En skønhedsfilosofi, produktserie og ansigtsbehandling, der sætter nye standarder for hvilke resultater naturlig hudpleje kan skabe.

Grundlægger Ling Chan har med mere end 35års erfaring udviklet en produktserie og ansigtsbehandling, som de største stjerner og modeller i USA sværger til. Ling Chan har behandlet alle hudtyper og hudproblemer, og har med sin omfattende viden skabt et skønhedsregime, som i dag er kendt for sin evne til at forvandle grå hud og trist hud, kurere hormonelt betinget og voksen akne, hyperpigmentering og for tidlig aldring.

Tabac

Den ægte maskulinitet…

Siden 1959 har Tabac Original været et af de mest succesfulde brands til mænd i Skandinavien.

Tabac Original er en traditionel og maskulin serie for mænd, der foretrækker værdier såsom; tillid, kompetence, udholdenhed, maskulinitet og seriøsitet.

Baldessarini

Werner Baldessarini er grundlægger af eponym mærket Baldessarini, tidligere chefdesigner, bestyrelsesformand samt adm. direktør for Hugo Boss. Baldessarini kan takke Charles Schumann’s ansigt og sloganet "SEPARATES THE MEN FROM THE BOYS”, for sin internationale berømmelse.

Rosebud

Med over hundrede års erfaring indenfor læbepomade, blev Rosebud Perfume Company grundlagt i 1895. Rosebuds salver og læbepomader er populære i hele verden og betragtes som et mirakel på dåse. Salverne er en kultfavorit blandt filmstjerner, makeup-artister og berømtheder.

4711 Noveau Cologne

NOUVEAU Cologne passer til den travle generations livsstil. Den hylder, på en sofistikeret måde, de sjældne øjeblikke af følelsesmæssige pauser, fra den daglige rutine. Den er frisk, den er ny, den gør du føler dig… NOUVEAU!

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.