Caudalie

Caudalie er et 100 % uafhængigt familieejet mærke grundlagt af Mathilde og Bertrand Thomas. For 15 år siden opdagede parret i forbindelse med vinhøsten på Château Smith Haut Lafitte de utrolige antioxiderende egenskaber i polyfenoler fra vindruer og vinranker. Siden da har Caudalie været førende inden for anti-aging hudpleje i Frankrig.

Se produkter herunder 

Caudalie blander videnskab og natur med et pift af luksus og via samarbejde med den anerkendte professor Vercauteren, har det været det muligt for Caudalie at indgive væsentlige patenter – Polyphenol, Resveratrol og Vineferine.

Alle Caudalies produkter følger mærkets “Cosm-ethics”: Formlerne er fri for parabener, phenoxyethanol, mineralske olier, natrium lauret sulfat, kunstige farvestoffer og animalske ingredienser.

Hvert år gives 1 % af omsætningen til miljøbeskyttelse og økologiske velgørende organisationer. 

Produkterne

PREMIÉR CRU

Den ultimative anti-ældningsbehandling med tre patenterede ingredienser. Premier Cru indeholder tre af Caudalies patenterende ingredienser, Resveratrol – Viniferine –Polyfenoler, som er de mest effektive, koncentrerede aktive ingredienser, der straks afhjælper alle tegn på ældning.

VINOPERFECT

Glød og anti-pigmentering med Viniferine, nøgleingrediens i Vinoperfect-serien. Før i tiden plejede kvinder at smøre deres ansigt ind i saften fra vindruer for at mindske synligheden af pigmentforandring og for at opnå en mere strålende hud. Denne effekt kan opnås med Viniferine: en naturlig vindruekernesaft-ekstrakt, som er stabiliseret og titreret af Caudalie. Mere end 62 gange mere effektiv end C-vitamin til at reducere synligheden af pigmentforandringer.

VINOSOURCE

Fugtgivende pleje med organisk druevand, som er nøgleingrediens i Vinosource-serien. Regnvand bliver filtreret og beriget med næringsstoffer fra jorden, før det absorberes af vinplanten, der på genial vis udskiller det gennem skuddene til druerne via bladene. Druerne er fyldt med det nærende vand, som er rigt på kalcium, kalium, C-vitamin og fugtgivende polysakkarider. Hudens fugtbalance genopbygges i dybden. Ideel pleje til selv den mest sensitive hud.

DIVINE KROPSPLEJE

Forskønnede kropspleje med den skønne blomsterduft af trænoter - en harmonisk blanding af rose, ceder, vanilje og hvid musk.

FRESH FRAGRANCES

De friske dufte fra Caudalie er som at tage en tur gennem de duftende vinranker.

RESVERATROL LIFT

Resveratrol fra vin,øget fasthed og korrigerende effekt. Mikro-hyaluronsyre kompleksmed lav molekylevægt, som trænger længere ned i huden, har en plumpende effekt og er fugtgivende. Fosfolipider,fremmer optagelsen af de aktive ingredienser, fugter og efterlader huden silkeblød. Peptider,løfter og redefinerer konturer Vindruekerne-olie, rig på omega 6 og økologisk sheasmør,der er nærerende. Soft-fokus pigmenter & lysreflekterende pudder, der øjeblikkelig udjævnende effekt på rynker og mørke områder

VINEACTIV

Vineactiv har fokus på den moderne kvinde der hver dag balancerer en travl og stresset hverdag med karriere, familie, sport og sociale arrangementer. Din hud påvirkes af din livsstil – sørg for at den ikke kommer til at se trist og træt ud med den nye serie fra Caudalie – Vine(Activ). Anti-rynke serie, giver en sund glød og afhjælper de synlige tegn på aldring med deres nye patent ”the anti cell burn-out complex” – et kompleks der indeholder Vintamin E, Vitamin C, Picea ekstrakt og Polyphenol.

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.