Ling New York

Ling fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med naturlige, og state-of-the-art ingredienser. En skønhedsfilosofi, produktserie og ansigtsbehandling der sætter nye standarder for hvilke resultater naturlig hudpleje kan skabe.

Se produkter herunder  

Grundlægger Ling Chan har med mere end 35års erfaring udviklet en produktserie og ansigtsbehandling, som de største stjerner og modeller i USA sværger til. Ling Chan har behandlet alle hudtyper og hudproblemer, og har med sin omfattende viden skabt et skønhedsregime, som i dag er kendt for sin evne til at forvandle grå hud og trist hud, kurere hormonelt betinget og voksen akne, hyperpigmentering og for tidlig aldring.

Lings udenlandske fans tæller blandt andet Cameron Diaz, Giesele Bundchen, Uma Thurman og Alexander Wang. Herhjemme sværger stjerner såsom Cæcilie Lassen og Sofie Lassen-kahlke til Lings behandlinger og produkter.

Den enkle hemmelighed til en smuk hud

Lings hemmelighed til en smuk hud er helt enkel: Grundstenen i Lings filosofi er mild afrensning og fugt. Fugt er som vand for huden, og huden har brug for vand for at kunne leve. Dehydrering er ifølge Ling skyld i stort set alle hudproblemer lige fra uren hud til for tidlig aldring. Lings ansigtspleje-serie er bygget op i fem simple trin: Purify – hydrate – solve – nourish – renew. 

Ling Signature Facial

For at huden kan optage fugt og næring optimalt, har den brug for en grundig hovedrengøring en gang om måneden. Hver 28. dag har huden gennemgået sin cyklus; her kommer gamle celler op til overfladen for at give plads til nye, og de gamle celler afstødes som døde hudceller. I forbindelse med denne naturlige proces, kan huden tilstoppes af sebum og urenheder, hvis ikke de gamle hudceller renses væk. Netop af denne grund er Ling Signatuture Facial en fast del af Ling regimet. Ved den månedlige Ling Signature Facial bliver huden renset i dybden, og huden bliver klargjort til igen at kunne ilte optimalt, optage næringsstoffer og regenerere.

Behandlingen indeholder den eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter følgende: Glycol peeling til det øverste hudlag, Tripple Action Peel, som løsner op for de underliggende urenheder og en syre-fri Rescue Skin Peel, fjerner det sidste snavs fra porerne efter dybderensen. Tripple Peel efterfølges af en desinficerende Herbal Clay Clairfying Mask, som lukker porerne igen, og en lindrende og fugtgivende specialblandet Ginseng Moisture Mask, som afhjælper inflammation og beroliger huden.

Kontakt os her
Produkterne

PURIFY

 

Grundig afrensning af huden af huden morgen og aften er alfa omega for en sund og strålende hud. Der er kun et decideret renseprodukt i Ling serien, da det er Lings filosofi at den bedste rens er mild, men effektiv. Purifying Cleanser er mild fusion mellem en mælk og en gel, som påføres med hænderne på tør hud. 

I purify-serien findes yderligere en mild peeling og pads til mildt at fjerne øjen make-up.

HYDRATE

Det vigtigste trin ifølge Ling. Påføring af en hydrator er som et glas vand for huden, og et nødvendigt trin for at huden kan optage behandlingsprodukterne optimalt. Ling har skabt tre hydrators, hvoraf Dual Moisture Emulsion er Hero produktet. En fugtgivene fusion mellem en tonic, serum og olie, som behandler dehydrering i dybden.

SOLVE

Ling kan betragtes som en serum-serie og indeholder i alt 8 af slagsen. Hvert serum er målrettet til at trænge dybt ned i huden, og behandle samt forebygge specifikke hudproblemer. Solve-serien indeholder sera til behandling af dehydrering, hyperpigmentering, grå og trist hud, hormonelle problemer og udbrud, samt fine linjer og rynker. Seraene kan bruges lokalt, kombineres eller påføres lag på lag.

NOURISH

Cremerne fra Ling blander state-of-the-art ingredienser med asiatiske skønhedsekstrakter. Cremerne giver fugt og vitale næringsstoffer til de øverste hudlag, samtidig med at de danner en beskyttende fugtbarriere mod ydre miljøpåvirkninger. De forsegler de aktive ingredienser fra hydrator og sera, og er på den måde med til at forbedre og forlænge virkningen af disse.

RENEW

En samling af peelinger og masker til at forlænge det gode resultat mellem den månedlige ansigtsbehandling. Bruges i forlængelse af hinanden som en ”at-home-facial” og kan kombineres på kryds og tværs, alt efter hvad huden har behov for.

SOL BODY CARE

SOL står for Spiritual Organic Lifestyle, og er Lings holitistisk wellness serie, specielt designet til at øge velvære i både krop og sind. SOL er en kropsserie lavet af økologiske ingredienser til at forynge både sjæl og sanser. Økologiske formler til både ansigt og krop er fusioneret med gamle asiatiske sundhedsprincipper for en følelse af både indre og ydre velvære. Seriens Hero produkt er body Hydratoren, som er skabt med inspiration i Lings Hydrators til ansigtet, for at give huden på kroppen den daglige og vitale fugt.

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.