Murad

Murad, Inc. blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad, som siden er blevet anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed. Hans resultater har fuldstændig ændret opfattelsen af, hvordan huden skal plejes på den sundeste måde.

Dr. Murad er praktiserende hudlæge og uddannet farmaceut. Han er professor på UCLA i dermatologi og ejer af Murad Inclusive Health Spa™. I 1992 introducerede han The Murad Recipe, der er et hudplejeprogram, der hjælper huden med at fastholde vandet i cellerne. Denne teori bliver Murads varemærke og i 2002 løfter han sløret for sin opdagelse The Cellular Water Principle® - en omfattende teori omkring aldring og sundhed, der ser vandet i cellerne som nøglen til ungdommelig sundhed og vitalitet.

Se produkter herunder  

18 banebrydende patenter

Murad råder over 18 patenter, der alle repræsenterer gennembrud indenfor behandling af sund hud og problemhud, herunder forebyggelse af rynker, cellulite og akne. Virkningen af Murad produkterne testes i USA på uafhængige laboratorier og alle Murads resultater er således dokumenterede. Produkterne kategoriseres som cosmeceuticals - altså ikke kosmetik, ikke medicin - men videnskabelige hudplejeprodukter.

Sikkerhed for sund hudpleje

Baseret på The Murad Recipe indeholder alle Murad produkter tre vigtige grupper af ingredienser:

  • Fugtgivende ingredienser
  • Anti-inflammatoriske ingredienser
  • Antioxidant ingredienser  

Murad hudpleje består af 11 serier, der hver er tilpasset forskellige slags hudtyper og hudproblemer. Hver produktserie er bygget op omkring Murads effektive 3-trins system, hvor særligt 2'er produktet aktivt arbejder med huden, og skaber det ønskede resultat på kort sigt. 

De 3 Murad trin er:

  • Rense - Huden renses, døde hudceller fjernes, og hudens balance genoprettes
  • Behandle - det vigtigste trin: Hudens behandles dagligt med et meget intensivt behandlingsprodukt, som forebygger og reparerer skader
  • Fugte - Huden tilføres fugt og beskyttelse, så den bedre kan modstå vind, vejr og forurening

Murads filosofi om et godt hudplejeprogram indeholder også god kost med de rigtige kosttilskud, motion og mindre stress. Læs mere i hans bog "The Water Secret" fra 2010.

For at opnå en langsigtet effekt anbefales det at kombinere Murads produkter til den daglige pleje med behandlinger hos en kosmetolog. 

Murad behandlinger

Danske kosmetologer, som behandler i mærket, er alle trænede i Murad's avancerede hudplejebehandlinger. Behandlingsprodukterne har en højere koncentration af aktive ingredienser blandt andet frugtsyre. Spa supply tilbyder løbende kurser for både nye og erfarne behandlere, for at sikre at du som behandler føler dig tryg og opdateret til at yde dit maksimale ved hver behandling.

Kontakt os her
Produkterne

BLEMISH®

Murad Blemish® er produkter, der aktivt behandler problematisk og uren hud. Serien henvender sig til ung uren hud med daglige udbrud og overproduktion af olie. Produkterne indeholder salicylsyre og udemærker sig ved at rense huden og forebygge fremtidige udbrud samt at reducere rødme og irriteret hud uden at udtørre den. Huden efterlades ren, sund og i balance.

ANTI-AGING BLEMISH®

Murad Anti-Aging Blemish® er produkter, der renser urenheder og arbejder på fine linier og rynker. Serien henvender sig til både kvinder og mænd over 30 år, der har problemer med uren hud. Produkterne udemærker sig ved at have to aktive behandlingsfunktioner således at hudens kollagenproduktionen styrkes samtidig med akneudbrud bekæmpe skånsomt. Huden efterlades fugtet, smidig og glat.

AGE REFORM®

Murad Age Reform® er anti-age produkter, der reducerer tegn på genetisk ældning. Serien henvender sig til alle, der gerne vil bekæmpe fine linier og rynker. Produkterne udemærker sig ved at fremme cellefornyelsen, reducere synligheden af dybe rynker og tilføre fornyet fugt til cellerne. Huden efterlades med ungdommelig spændstighed og genoprettet styrke.

RESURGENCE™

Resurgence™ er anti-age produkter, der bekæmper tegn på homonel ældning. Serien henvender sig til alle, der ønsker at genoprette hudens fasthed og glød. Produkterne udemærker sig ved at indeholde aktive planteøstrogener, der genopretter hudens elasticitet og reducerer synligheden af medium til dybe rynker. Huden efterlades opstrammet og med ungdommelig glød.

Environmental Shield®

Environmental Shield® er anti-age produkter, der beskytter imod miljøbetinget ældning. Serien henvender sig til alle, der har uens hudtone, pigmentforandringer og struktur med linier. Produkterne indeholder aktivt C-vitamin og virkningsfulde antioxidanter, og udemærker sig ved udtone pigmenteringer og give fornyet glød samtidig med at huden beskyttes mod miljøet.

PORE REFORM™

Pore Reform™ er produkter til den normal/kombineret hud. Serien henvender sig til den yngre hud med tendens til fedtet t-zone og enkelte urenheder. Produkterne udemærker sig ved at indeholde en kombination af granatæbleekstrakt, som neutraliserer og beskytter huden mod de frie radikaler og glykol- og salicylsyre, der eksfolierer blidt og renser tilstoppede porer. Huden efterlades med en øget balance mellem fedtede og tørre zoner.

REDNESS THERAPY™

Redness Therapy™ er produkter, der beroliger og lindrer den sarte hud. Serien henvender sig til både kvinder og mænd med sensitiv hud med tendens til Rosacea. Produkterne indeholder kombinationen af ingredienserne gojibær og lakridsekstrakt, der udemærker sig ved reducere rødme og tilføre kraftige antioxidanter. Huden efterlades beroliget, fugtet og mindre rød.

WHITE BRILLIANCE

White Brilliance er en serie der er udviklet til kunden der ønsker en lysere og klarerer hud. Serien er specielt skabt til at lysne og minimere porer i huden, så huden fremstår glat, ensartet og lys.

MURAD MAN®

Murad Man® er produkter designet til mænds hudpleje i et enkelt 3-trins system. Serien henvender sig til mands hud med særligt fokus på pleje i forbindelse med barbering og beskyttelse af huden i det hele taget. Produkterne indeholder Beard Softening Complex® og Tea Tree oil. Huden efterlades velfugtet og beskyttet med SPF 15.

BODY CARE

Body Care er produkter, der opstrammer og toner. Serien henvender sig til kvinder med celulite, strækmærker og uspændstig hud. Produkterne indeholder aktive ingredienser, som fugter, opstrammer og stimulerer blodcirkulationen. Huden efterlades blød og glat.

Age-Proof Sun Care

Age-Proof Sun Care er produkter, der på samme tid plejer og beskytter huden. Serien henvender sig til alle, der er særlig opmærksomme på at beskytte deres hud, mens de nyder solen. Produkterne udemærker sig ved at yde maksimal bredspektret beskyttelse til ansigt og krop samtidig med at huden beskyttes mod begyndende linjer og rynker. Huden efterlades med en oliefri, mat finish, der er beskyttet med SPF 30.

Se alle vores brands

Vi repræsenterer mere end 15 brands, som spænder lige fra dufte til økologiske og højteknologiske metoder.